Cégismertető

A Celsius Plussz Kft. egy családi vállalkozás. Az első Celsius kazán 34 éve készült el. Azóta is a családtagok garantálják a kiváló minőséget a gyártástól a fejlesztésen át az értékesítésig. A cég folyamatos K+F tevékenységet végez. 1982-1989-ig vegyes-tüzelésű kazánok, majd 1989-1997-ig a gázüzemű kazánok készültek nagyobb darabszámban az egyre növekvő kereslet kielégítése érdekében. Az utóbbi években az energiaellátásváltozásai, mint a gázellátás zavarai vagy az új energiaforrások megjelenése miatt ismét a szilárdtüzelésű kazánok kerültek előtérbe. Jelenleg is több tízezer Celsius márkajelzésű kazán üzemel Magyarországon és külföldön. 
 
A kazánok folyamatos fejlesztésével, alkalmazkodva az új fűtési rendszerekhez és új alternatív fűtőanyagokhoz, ma a piacon megtalálható kazánok között a Celsius típusú szilárdtüzelésű berendezések előkelő helyet foglalnak el.
A Celsius Plussz Kft. által gyártott termékek rendelkeznek az európai szabványoknak megfelelő minősítésekkel.
 
Épületgépész szaküzlet Gyár
Webshop Szakmai tanacsadas Kazán regisztráció Blog Alkatrész kereső Szerelő és viszonteladó ajánló Szakmai továbbképzések Webshop Professional advisement Boiler registration and warranty extension Blog Component finder Mechanic and reseller proposer Professional training, workshops Webshop Odborné poradenstvo Predĺženie záruky a registrácia kotla Blog vyhľadávanie náhradných dielov Montéri a predajcovia Odborné školenia, workshopy