Garancia hosszabbítás és kazán regisztráció

 

Kedves Celsius kazán Tulajdonosok!

2013 év július 1-től lehetőség van a Celsius kazánok gyári garanciájának meghosszabítására. Ehhez nincs más teendő, mint az alábbi néhány feltételt betartani.
Amennyiben a feltételek átolvasása után valamilyen kérdése merülne fel keressen bennünket bizalommal az info@celsiuskazan.hu e-mail címen vagy a 0036/53/351-104 telefonszámon.

Reméljük minél többen igénybe veszik a EXTRA gyártói garanciát és a legnagyobb megelégedéssel használják Celsius kazánjaikat!

Vásárló neve: *
Email: *
Kazán típusa: *
Kazán sorszáma: *
Beüzemelés ideje, helye (város): *
Szerelő neve, kódja: *
Szerelő munkájának értékelése: *
1-5-ig, 1-elégedetlen, 5-maximálisan elégedett
Szerelőtől kapott
beüzemelési jegyzőkönyv:

Postai úton való küldést választom
Képek:


Hozzájárulok, hogy a képeket a Celsius Plussz Kft.
marketing célra felhasználja.
Egyéb megjegyzés:

 

MIT JELENT AZ EXTRA GYÁRTÓI GARANCIA?
Az extra gyártói garancia a gyártói 12 hónap garancián felül EXTRA 6 hónap garanciát jelent. A gyártói garancia a vásárlás napjától él.

 

EXTRA GYÁRTÓI GARANCIA FELTÉTELEI

  1. Az első teendő a szerelői ajánló menüpontunk alatt az Ön lakóhelyéhez legközelebbi szakképzett, szerelői kártyával rendelkező szerelő megkeresése. A szerelői kártyával rendelkező Celsius szerelők egy több lépcsős elméleti, gyakorlati vizsgán esnek át.
  2. A központi fűtési rendszerét vagy a Celsius kazánjának rendszerbe kötését és beüzemelését a Celsius szerelőnek kell elvégeznie.
  3. A Celsius kazán beüzemelését regisztrálni szükséges. Ezt a Celsius Plussz Kft. www.celsiusplussz.hu vagy www.celsiuskazan. hu weboldalainak GARANCIA HOSSZABBÍTÁS menüpont alatt tehetik meg.
  4. A Celsius kazánok beüzemelésekor a Celsius szerelő egy beüzemelési jegyzőkönyvet tölt ki, amelynek egy példányát a lentebb látható űrlapnál tölthetik fel vagy postán is elküldhetik. A beüzemelési jegyzőkönyvön kívül, amennyiben a fűtési rendszer építését nem a Celsius szerelő végezte min. 3 a rendszerről és a kazánbekötésről készült képet is csatolni szükséges.
  5. A beküldött anyagokat a Celsius Plussz Kft. szerelői csapata kiértékelik és amennyiben a extra garancia feltételeinek meglétét biztosítottnak látják visszaigazolást küldenek a vásárlónak az EXTRA GARANCIA meglétének időpontjáról. Amennyiben nem érkezik visszajelzés az EXTRA GARANCIA megléte nem igazolható, ezért kérjük ha nem érkezne visszajelzés a hibát jelezzék az elérhetőségeink valamelyikén.
  6. A Celsius Plussz Kft. fent tartja a jogot, hogy amennyiben a kazán bekötése, méretezése, beépítése során olyan hibákat tapasztal, amelyek az EXTRA garancia vagy az alap garancia meglétét is befolyásolhatják, kizárólag a tapasztalt hibák kijavítása után adja meg az EXTRA garanciát vagy a javítás hiányában attól eltekint.
  7. A garanciahosszabbítás során megadott személyes adatok védelméről itt olvashat.

 

HOGYAN KAPHAT MÉG ENNÉL IS TÖBB GARANCIÁT A CELSIUS KAZÁNJÁRA?

2013 augusztusától lehetőség van a első (Celsius kazánnal üzemeltetett fűtési rendszer) téli szezon utáni Celsius szerelővel való átvizsgálás után( amennyiben a kazán üzemeltetése és karbantartása során a szerelő mindent rendben talál) még az előző 18 hónap garancián felül újabb 6 hónap garancia igénylésére.

A szerelői átvizsgálás ára fix ár,melyről elérhetőségeinken érdeklődhet. 

Webshop Szakmai tanacsadas Kazán regisztráció Blog Alkatrész kereső Szerelő és viszonteladó ajánló Szakmai továbbképzések Webshop Professional advisement Boiler registration and warranty extension Blog Component finder Mechanic and reseller proposer Professional training, workshops Webshop Odborné poradenstvo Predĺženie záruky a registrácia kotla Blog vyhľadávanie náhradných dielov Montéri a predajcovia Odborné školenia, workshopy