Kedves Celsius Kazán Tulajdonosok és Leendő Tulajdonosok!


Kedves Celsius kazán Tulajdonosok! 

Már nem csak a vegyestüzelésű kazánt gyártók hívják fel a figyelmet a kazánok helyes üzemeltetésére hanem a katasztrófavédelem is. A lenti linken olvashatnak egy cikket a helytelenül működtetett kazánok veszélyeiről.

A cikkhez szeretném hozzáfűzni, hogy  ezeken kívül nagyon fontos a helyes kazánméret (fűtendő légtérhez, lakás adottságaihoz megfelelő kazán kiválasztása), és a kazán rendszeres karbantartása. Ehhez nyújt segítséget a http://www.celsiuskazan.hu/oktato-videok.html linken lévő oktató videónk. 

Nagyon fontos még, hogy megbízható gyártótól vásároljuk a kazánunkat, így például a Celsius kazánok esetében - a sokszor szerelési, üzemeltetési figyelmetlenségből vagy nem megfelelő anyagminőségű kazánok esetében előforduló problémák mint a cikkben is említett - kazán robbanás nem fordulhat elő, mert minden kazánunk egy speciális hegesztési védelemmel rendelkezik így vészhelyzet (túlnyomás) esetén a kazánok szétnyílnak és sok esetben javíthatók.

A katasztrófavédelem intelmeit itt olvashatják: http://touch.femina.hu/otthon/szilard-tuzeles-szabalyai


Webshop Szakmai tanacsadas Kazán regisztráció Blog Alkatrész kereső Szerelő és viszonteladó ajánló Szakmai továbbképzések Webshop Professional advisement Boiler registration and warranty extension Blog Component finder Mechanic and reseller proposer Professional training, workshops Webshop Odborné poradenstvo Predĺženie záruky a registrácia kotla Blog vyhľadávanie náhradných dielov Montéri a predajcovia Odborné školenia, workshopy