Szakmai továbbképzések, workshopok, előadások

Kedves Érdeklődők!
 

A Celsius Plussz Kft. már több mint 5 éve szervezi a "Celsius, a takarékos meleg" elnevezésű rendezvény programját.


A rendezvény szakmai oktatásait :
 

  • Celsius vegyestüzelésű kazánokat értékesítő épületgépészeti áruházak értékesítői;
  • Celsius vegyestüzelésű kazánokat beépítő és beüzemelő szerelők;
  • Celsius vegyestüzelésű kazánt vásárlók vagy már használók részére szervezzük.

 

Az értékesítők és szerelők jelentkezését minden évben a januártól-májusig tartó időszakban várjuk az info@celsiuskazan.hu e-mail címen. Az időpontokról itt folyamatos tájékoztatást nyújtunk.

A Celsius vegyestüzelésű kazánt vásárlók és használók részére a kazán beállításairól, beüzemeléséről, karbantartásáról folyamatosan igény szerint egész évben szervezünk tájékoztatókat. A tájékoztatókat a Nagykőrös, Rákóczi u. 24. sz alatti üzletünkben tartjuk.

Tapasztalataink szerint az oktatás nagyon hasznos a kazán belsejének védelme és a fűtési rendszer megfelelő működése érdekében.
 

Várjuk jelentkezésüket a 06/53 351-104-es telefonszámon vagy az info@celsiuskazan.hu e-mail címen!


Szerelőknek, beüzemelőknek Értékesítőknek Celsius kazán vásárlóknak és tulajdonosoknak
Webshop Szakmai tanacsadas Kazán regisztráció Blog Alkatrész kereső Szerelő és viszonteladó ajánló Szakmai továbbképzések Webshop Professional advisement Boiler registration and warranty extension Blog Component finder Mechanic and reseller proposer Professional training, workshops Webshop Odborné poradenstvo Predĺženie záruky a registrácia kotla Blog vyhľadávanie náhradných dielov Montéri a predajcovia Odborné školenia, workshopy