Szerelőajánló, szerelőnek jelentkezés

ÚJ SZOLGÁLTATÁS A CELSIUS VÁSÁRLÓKNAK

2013 januárjától a Celsius Plussz Kft. új kezdeményezést indított útjára. Ettől az évtől kezdődően az értékesítő partnerek képzése mellett cégünk nagy hangsúlyt fektet a szerelők képzésére is.
A szerelők részletes információkat kaptak a Celsius kazánok beépítésével, helyes üzemeltetésével, karbantartásával és automatizálhatóságával kapcsolatban. Minden szerelő írásban, szóban és gyakorlatban is bizonyította tudását.
Az oktatott szerelők Celsius szerelői kártyát kapnak, amely feljogosítja őket, abban az esetben, ha Ők szerelik és üzemelik be a Celsius kazánt (bizonyos feltételeket betartva) , hogy a meglévő garanciális időn túl EXTRA GARANCIÁT ajánljanak fel a vásárlóknak. Valamint a vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy a helyes üzemeltetéshez és karbantartáshoz minden információt megkapnak.
Minden szerelőnk 100 a lakóhelyétől számított 100 km-es körzetben vállal szereléseket.
Érdemes tehát igénybe venni ingyenes szerelői kiajánlónkat. Nem kell mást tennie, mint az ablakba beírni a város nevét, ahol a szerelést szeretné elvégeztetni valamint egy elérhetőségét.
Az EXTRA garancia feltételeiről bővebben a garancia hosszabbítás menüpont alatt olvashat.
Kattintson a térképre az Önhöz legközelebbi
szerelő partnerünk megkereséséhez.
SZERELŐ KERESŐ
A lenti ablakban szerelők jelentkezését is fogadjuk.


Név: *
Email: *
Szerelés helye (város): *
Mi lenne a szerelő feladata? *
Egyéb kérdés:
Ha még nem vásárolta meg kazánját kérje INGYENES szakmai tanácsainkat »
Webshop Szakmai tanacsadas Kazán regisztráció Blog Alkatrész kereső Szerelő és viszonteladó ajánló Szakmai továbbképzések Webshop Professional advisement Boiler registration and warranty extension Blog Component finder Mechanic and reseller proposer Professional training, workshops Webshop Odborné poradenstvo Predĺženie záruky a registrácia kotla Blog vyhľadávanie náhradných dielov Montéri a predajcovia Odborné školenia, workshopy